Vrijwillgers gezocht

Zonder vrijwilligers is er geen club. Voor alles wat er op de club gebeurd zijn er vrijwilligers. We zijn er trots op dat onze vereniging niet alleen de trainingen organiseerd maar ook veel voor de leden organiseerd. Wedstrijden op de baan of indoor, hardloopevenementen en natuurlijk een hele mooie sportaccomodatie die we onderhouden. 

Wil je meehelpen?

Wil je het voortouw nemen of wil je oproepbaar zijn om mee te helpen bij verschillende evenementen. In beide gevallen maak je de rest van de leden blij!

Wij zijn altijd op zoek naar mensen, bijvoorbeeld in de rol van:

 • (Assistent) Trainers
  Voor de loop, hardloop en baan trainingen zijn we altijd op zoek naar trainers en assistent trainers die het leuk vinden om een groep te begeleiden. Altetiek inhoudelijke opleidingen bij de altetiekunie behoren tot de mogelijkheden
 • Wedstrijdorganisatie
  Het organiseren van de veschillende wedstrijden of evenementen kost tijd maar is bijzonder dankbaar omdat voor de meeste leden wedstrijden altijd een hoogtepunt is. 
 • Accomodatie & onderhoud
  Het clubgebouw en de baan accomodatie heeft ook onderhoud nodig. Hou je van klussen of vind je het belangrijk om de accomodatie netjes en verzorgt te houden, doe dan mee. 
 • Jury & verkeersregelaar
  Bij baanwedstrijden zijn juryleden onmisbaar. Ne een korte opleiding kun je ingezet worden als jurylid bij (jeugd)wedstrijden. 
  Voor de hardloopevenementen op de openbare weg zijn ook verkeersregelaars nodig, Wil je dit doen na een korte opleiding, laat het weten. 
 • Kantine
  De kantine commissie zorgt ervoor dat de kantine bevoorraad is en dat er mensen zijn die tijdens de wedstrijden en evenementen de hapjes en drankjes kunnen verzorgen. 
 • Organisatie 
  Wil je op een andere manier helpen met de organisatie, bijvoorbeeld bestuurlijk, administratief, sponsorbeleid of wil je de werken aan het clubgevoel, meldt je dan aan. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om in de overige opmerkingen aan te geven op welke manier je de clubt wilt helpen. 

Meld je aan via onderstaand formulier  ------------------------------

   

  Reacties zijn gesloten.