Assistent looptrainer 2, van start!

Vanaf september wordt er bij Start 78 intern een Assistent Looptrainer 2 gegeven door Bob met ondersteuning van Jebbe. In de loopgroep Wolvega hebben 5 lopers aangegeven interesse te hebben in deze opleiding. Jouw enthousiasme mbt de loopsport overbrengen naar andere atleten. Mocht je ook interesse hebben geef dit dan per mail aan bij mij via ledenadministratie@start78.nl . Wat de training inhoudt en wat er van je verwacht wordt lees je hieronder, maar stel ook rustig aanvullende vragen via dit email adres.

Een Assistent Looptrainer 2 helpt de trainer met zijn werkzaamheden voor, tijdens en na de training. Hij werkt op aanwijzingen van de trainer. Hij heeft kennis van de normen en waarden van de loopsport en van de loopgroep waar hij assisteert. Hij kent de gebruiken en regels van de vereniging. Instroomeisen zijn er niet buiten een leeftijd van minimaal 15 jaar.

Van de training zal 40% theorie zijn en 60% praktijk. Training wordt verspreid over 2 (6 uur) a 3 (4 uur) zaterdagen gegeven, uitgespreid over 2 a 3 maanden. Zoals je hieruit kan lezen is de invulling van de training nog niet volledig vast. Voor de deelnemer zijn geen kosten verbonden, mits je je rol gaat invullen voor Start 78.

 

Reacties zijn gesloten.