BELANGRIJK: Trainingen volgens RIVM richtlijnen hervat

Update 01-05-2020:

Sinds gisteren zijn de trainigen voor jeugd weer hervat volgens RIVM richtlijnen en het protocol wat is opgezet door het bestuur. Het volledige protocol is in de mail naar de (ouders van) jeugd leden gestuurd en kan opgevraagd worden bij de secretaris (secretaris@start78.nl). 

We hopen snel alle leden weer te kunnen verwelkomen. 

Update 25-03-2020:

Beste leden,

 

Trainingen en wedstrijden
Het kabinet heeft ons allen gevraagd om zo veel mogelijk thuis te blijven en niet samen te komen in groepen tot 1 juni. Helaas zullen er bij Start78 daarom geen trainingen en geen wedstrijden georganiseerd worden tot 1 juni. Wij vragen u en uw kinderen ook niet zelf op de club te gaan trainen of samen te komen en zo de verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen gezondheid en die van allen om ons heen.

De atletiekunie heeft besloten alle wedstrijden tot 1 juni af te gelasten, dus ook wedstrijden buiten Start78 zullen niet doorgaan. Ook het Nederlands Kampioenschap Atletiek, gepland van 26 tot en met 28 juni in Den Haag, alsmede de overige NK’s tot en met 5 juli zijn gecanceld. Momenteel bekijken de LOC’s samen met de Atletiekunie de alternatieven om deze evenementen, mogelijk in een andere vorm, in het najaar te laten plaatsvinden.

De organisatie van de Meppel City Run heeft als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus moeten besluiten de City run af te gelasten. Alle lopers die zich reeds hebben ingeschreven voor de Meppel City Run 2020  krijgen automatisch een startbewijs voor de editie van 2021. Deelnemers krijgen hierover persoonlijk bericht.

Het is nog niet bekend of de Stonecityrun van 19 juni te Steenwijk wel doorgang kan hebben. Hier hoort u later meer over.


Contributie

Wij beseffen ons dat de contributie tot nu betaald is zonder dat er gebruik gemaakt kan worden van de faciliteiten en trainingen. Omdat het verloop en de duur van de crisis moeilijk in te schatten zijn, volgen wij voorlopig het advies van de Atletiekunie om contributie voor de komende termijn door te laten lopen. Achteraf, als de sociale omgang in Nederland weer geheel hersteld is zullen wij bekijken of en hoe wij u hierin kunnen compenseren.

————————————————————————————————————————

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de
indamming van het coronavirus in Nederland heeft het bestuur van AV Start
besloten alle activiteiten af te lassen tot 31 maart of tot nader order van de
rijksoverheid. Dat betekent dat er geen training en wedstrijden zullen zijn. Ook
de algemene ledenvergadering wordt uitgesteld.

Met dit besluit sluiten wij aan bij de maatregelen van de rijksoverheid en het
RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en sluiten wij aan bij de
sportclubs van Steenwijk die alle activiteiten, ook met minder dan 100
personen afgelasten. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op
gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te
vertragen. AV Start ondersteunt deze doelstelling.
Wij zullen u op de hoogte houden middels de website van AV Start.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.