Corona update 20 december 2021

Helaas is het weer zover! Er zijn sinds zondag 19 december 2021 extra maatregelen van kracht. Dit alles om te zorgen dat het aantal contacten geminimaliseerd worden om verspreiding van met name Hierdoor gelden weer strengere regels die ook voor Start78 gevolgen hebben.

 

 

 

 

In het kort betekent dit;

  • Trainingen 18 en ouder komen te vervallen tot in ieder geval 14 januari 2022.
    Trainingen in 2-tallen (excl. Trainer) zou in theorie mogen mits er 1.5 meter onderlinge afstand wordt gehouden. Echter als een trainer aan meerdere kleine groepen training geeft wordt dit gezien als een groter evenement en mag het weer niet. Daardoor is het onmogelijk om voor 18 jaar en ouder op een normale manier training aan te bieden. 
  • Trainingen tot 18 jaar vervallen TENZIJ ….. .
    Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer. Lang niet iedere trainer kan overdag of in het weekend overdag training verzorgen. De trainer neemt contact op met zijn/haar groep als er een training mogelijk is.

Wedstrijden / evenementen:

En verder

Het is natuurlijk wel mogelijk om voor jezelf buiten de accomodatie te trainen in 2-tallen. Als je samen met iemand afspreekt om te gaan hardlopen, hou je aan de 1.5 meter afstand en andere geldende corona regels. Wil je zelfstandig trainen en wil je een traininsschema, neem dan contact op met je trainer voor eventuele schema’s of oefeningen om thuis te kunnen doen.

Meer informatie:

Net als iedereen hopen we van ganser harte dat de corona situatie het snel weer toelaat om de trainingen voor iedereen weer op te kunnen starten. We wensen iedereen prettige kerstdagen en een gezond, sportief 2022!

 

Reacties zijn gesloten.