Lange-afstandcompetitie – Kilometervreters

Nieuws over de lange-afstandcompetitie:

Helaas constateren we al een aantal jaren dat de animo voor de lange afstandcompetitie terugloopt. Door de Covid-periode is het er ook niet beter op geworden. In 2022 hebben we een poging gedaan om met een iets aangepast reglement (minder wedstrijden) toch weer voldoende deelname te krijgen. Helaas heeft dit niet geleid tot meer deelnemers.

We hebben daarom besloten om te stoppen met de lange-afstandcompetitie in de huidige vorm. We willen echter wel proberen om iets anders op te zetten. Als nieuwe benaming is gekozen voor “kilometervreters”.  De link naar het reglement staat hieronder.

https://www.start78.nl/wp-content/uploads/2023/01/Kilometervreters-reglement.docx

Ik zou tegen iedereen willen zeggen, geef je gelopen wedstrijden door dan kijken we of we er een leuk evenement van kunnen maken. Intussen zijn de eerste uitslagen binnen.

Door de nieuwe opzet is het niet meer van belang welke tijd je loopt maar gaat het alleen over de gelopen wedstrijdkilometers. Bij deze dus de oproep om gewoon ergens mee te gaan doen aan een wedstrijd (het liefste natuurlijk aan een wedstrijd die we zelf als Start’78 organiseren.

Met sportieve groet

Freddie

Reacties zijn gesloten.