Lid worden …

Wil je lid worden  – Welkom!

Wat kan je verwachten?

Als lid van Start’78 kan je deelnemen aan trainingen en wedstrijden van de vereniging. Omdat we aangesloten zijn bij de Atletiekunie kan je, als je ook een wedstrijdlicentie hebt, deelnemen aan alle officiële wedstrijden van de Atletiekunie. Binnen Start’78 staan alle trainingen open voor alle leden, zonder beperkingen! Het is mogelijk om bij meerdere loopgroepen of groepen op de baan aan te sluiten.

Wat wordt er van je verwacht?

Natuurlijk wordt er van je verwacht dat je actief deelneemt aan de trainingen, wedstrijden en overige activiteiten van de vereniging. Immers, hoe meer zielen hoe meer vreugd. De gezelligheid en het gezamenlijk plezier staan bij Start ’78 hoog in het vaandel. Natuurlijk is er ook aandacht voor de prestaties en afhankelijk van je ambitieniveau zal je ook gestimuleerd worden om er het maximale uit te halen.

Naast deelnemen aan de activiteiten is het ook belangrijk om te weten dat we een vereniging van vrijwilligers zijn. Er is genoeg te doen en er is altijd behoefte aan extra vrijwilligers, vele handen maken licht werk. Binnen Start ’78 wordt van iedereen een actieve bijdrage verwacht.

Overweeg je om lid te worden?

Als je lid wilt worden van Start ’78, of misschien nog twijfelt, kom dan vooral eens kijken en/of meedoen bij één van de trainingen. Bij welke training je het beste kan aansluiten is natuurlijk afhankelijk van wat je wilt doen en/of je niveau, voor details kan je het beste kijken op de verschillende menu opties baanatletiek, hardlopen of wandelen. Daar kun je informatie vinden over de trainingsgroepen, trainingsindeling en tijden, etc… 

Je mag gerust een paar keer (als vuistregel hanteren we 4x) meedoen om te kijken of het echt wat voor je is, voordat je besluit om lid te worden. Het is niet nodig om je vooraf aan te melden.

 

 

Reacties zijn gesloten.