Meerkamptrainer voor C- en D-junioren gezocht!

Ga jij met ons van Start?

Ben jij in staat om het beste uit de atleet te halen en onze meerkamp atleten op enthousiaste wijze te begeleiden en te trainen? Wij zoeken een:

Meerkamptrainer voor C- en D-junioren bij A.V. Start ’78 te Steenwijk

Dinsdag en donderdag van 18:00 uur tot 19:15 uur & van 19:15 uur tot 20:45 uur.
Als meerkamptrainer zal je je vooral richten op de werp, spring en loopnummers.

Start ’78 richt zich de komende jaren op atletiek als breedtesport met een prestatieve inslag. We ontwikkelen ons tot dé sportclub van de buurt waar iedereen terecht kan en met plezier op eigen niveau een prestatie kan neerzetten. 

Wat zoeken wij?

Een trainer of student van een sportopleiding die met veel enthousiasme training kan geven aan verschillende leeftijden. Daarnaast is het belangrijk dat binnen de training en wedstrijden de juiste begeleiding gegeven kan worden aan verschillende typen atleten, met verschillende doelen. Ervaring als trainer en/of atleet is gewenst. De D- en C-junioren trainen in twee groepen waarvan de trainingstijden en niveaus op elkaar aansluiten.


Wat bieden wij?

  • Je wordt trainer van een diverse groep met niveauverschil en je maakt deel uit van een gezellige vereniging. Als trainer wordt je nauw betrokken bij de activiteiten en wedstrijden van onze vereniging.
  • Trainersvergoeding afhankelijk van de genoten opleiding.
  • Mogelijkheden tot opleidingen en bijscholing vanuit Start ’78;

Meer informatie?

Ben jij, ken jij of weet jij iemand die geïnteresseerd is en/of heb je nog vragen, neem dan contact op met Remco Mulder, trainerscoördinator baan (e-mail: baanatletiek@start78.nl, telefoon: 06-38233455). Kijk ook eens op onze website: www.start78.nl

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.