MiLa trainingsgroep

MiLa staat voor Midden- en Lange afstand, dus zeg maar de afstanden van 400 meter tot de marathon. In de praktijk richt onze trainingsgroep zich vooral op de lopers van 400 meter tot de 10 kilometer. De leeftijd van de groep varieert op dit moment van 11 t/m 38 jaar.

Wat zijn onze plannen?

Natuurlijk staat bij ons het plezier in het lopen voorop! Op een leuke manier samen trainen als groep en plezier

Jolanda en Harry

Trainers MiLa Start’78

beleven aan het lopen zijn belangrijke voorwaarden om nog beter te presteren. Als basis voor onze trainingen gebruiken we het door de Atletiekunie geschreven Meerjarenplan MiLa. Dit plan is gebaseerd op het wereldwijd veel gebruikte LTAD (Long Term Athlete Development). De ontwikkeling van de atleet staat centraal, niet als D-junior streven naar korte termijn succes maar een gedegen basis leggen voor een leven lang presteren. In ons ideaalplaatje levert de atleet zijn/haar beste prestaties op een leeftijd waarop hij/zij fysiek het sterkst is.

Nieuwsgierig?

Hoe er in de groep getraind wordt, wat de plannen en resultaten zijn, kun je zien op onze website www.milastart78.nl. De trainingsgroep bestaat op dit moment uit atleten variërend in leeftijdscategorie junioren D tot en met masters, heel divers dus maar allemaal met een drive om plezier te beleven aan hard lopen. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen de MiLa groep, kom dan gerust eens langs om te kijken of train eens een keer mee!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.