Renovatie baan 2023

Belangrijk voor alle leden van Start’78

Het is dan eindelijk zover! Afgelopen maandag is de renovatie van de atletiekbaan begonnen. Na ongeveer een jaar voorbereiding beginnen de werkzaamheden en zullen, afhankelijk van het weer, ongeveer 3 maanden duren. Een vernieuwde toplaag, nieuwe discus/slinger kooi, nieuwe kogelbakken, vernieuwde aanloop voor verspringen, aangepast middelveld en nog een aantal andere aanpassingen. Mocht je nieuwsgierig zijn, de tekening van het nieuwe ontwerp hangt in de kantine!

Tijdens de renovatie, toegang tot de baan

Tijdens de werkzaamheden is de baan gesloten. We kunnen gebruik blijven maken van de kantine en het materiaalhok. Er mag echter geen gebruik gemaakt worden van de sportvoorzieningen van de baan. Dus geen toegang tot de rondbaan en het middenterrein! Niet voor trainingen en/of wedstrijden!

Wat betekent dit voor de trainingen?

Er zijn door de trainers alternatieve trainingen opgezet.

  • De hardlooptrainingen zullen met name buiten de baan gedaan worden. Waar precies verzameld wordt zal door de trainer aangegeven worden
  • De baan atletiekgroepen die dinsdag / donderdag van 18:00 – 19:15 trainen zullen op deze dagen een aangepaste training gaan doen in de groene long.
    Verzamelen bij de kantine zoals normaal
  • De baan atletiekgroepen die normaal dinsdag / donderdag van 19:30 – 21:00 trainen
    De trainingen worden verplaatst naar dinsdag en woensdag. Dinsdag van 19:30 – 21:00 in de groene long en woensdag op de baan van AV Heerenveen. Hierover is al naar de groepen gecommuniceerd. Wie mee wil naar Heerenveen moet zich vooraf aanmelden via Volta!
    BELANGRIJK: We hebben vervoer nodig om daar te komen, zonder voldoende ouders die af en toe willen rijden is het helaas niet mogelijk om dit georganiseerd te krijgen. Wie wil helpen bij de coördinatie van het vervoer?

Heb je vragen, neem contact op met je trainer!

We gaan binnenkort beginnen met de voorbereidingen van een feestelijke en sportieve opening van de baan. Wil je meehelpen om dit op te zetten, meld je aan bij Peter Mulder (voorzitter@start78.nl). Maar ook leuke ideeën en suggesties voor de opening zijn van harte welkom

Al met al wordt het de komende 3 maanden allemaal even anders dan anders voor de trainingen maar we krijgen er een mooie vernieuwde atletiekbaan voor terug!

Namens het bestuur, Peter Mulder

Reacties zijn gesloten.