Sponsorloop voor Rutger

Rutger met zijn kanjerketting

Eén van onze atleten, Rutger (10 jaar), heeft helaas leukemie maar hij zit niet stil, en wij ook niet. Wij organiseren een sponsorloop om Rutger te helpen. Deze sponsorloop wordt gehouden op 12 december 11:15 uur tijdens de coöpertest en wij vragen iedereen mee te doen! Rutger zamelt geld in voor de ontwikkeling van een nieuwe Kanjerkraal. Van KanjerKralen maken Rutger en andere kinderen een KanjerKetting, elke kraal heeft een betekenis. Betekenissen zoals chemo’s doorstaan, bloedtransfusie gehad, opgenomen, etc. Maar er mist nog een hele belangrijke kanjerkraal, eentje die je krijgt als je weer naar huis mag na een behandeling. Met dit geld hoopt Rutger er voor te zorgen dat ook deze lichtpuntjes terug kunnen komen in de KanjerKetting.

Steun jij Rutger ook door zelf mee te doen en je te laten sponsoren, één van de deelnemers te steunen of door hier te doneren? Doe je mee? Laat het je trainer weten en haal een sponsorformulier op of download deze bij het bericht op onze website.

Ook kan je in december je statiegeld bonnetjes inleveren bij de Albert Heijn aan het Schar in Steenwijk en zo Rutger steunen.

Namens iedereen bedankt!

Sponsorloop formulier

Reacties zijn gesloten.