We zijn van Start

Hoe trVrijwilligersots durf jij te zeggen dat je “Van Start” bent? Heel trots? En waar denk je dan aan? Aan successen van onze pupillen bij wedstrijden? Aan Jazlin Ruinemans die zevende wordt bij de WK Masters? Of denk je aan de Indoor in Tuk, die de vereniging toch maar weer organiseert? Alle medaillewedstrijden? De Woldbergtrail? De Lindewijkloop? De Stone City Run? Of aan de gezelligheid in de kantine na de training of bij de wedstrijden. Hoe mooi de baan is, waar we over beschikken?

We zijn een mooie club, met genoeg dingen om trots op te zijn. Goede resultaten, veel sfeer en prima accommodatie. Maar dat gaat natuurlijk allemaal niet vanzelf, daarachter werken veel vrijwilligers om dit voor elkaar te krijgen. Trainers, juryleden, kantinemensen, WOC, Wegwerkers, redactie (voor de website en De Starter), mensen die het terrein onderhouden en niet te vergeten bestuursleden. Allemaal voor onze mooie club en dat willen we graag zo houden. Daarom is tijdens de clubkampioenschappen een actie van start gegaan om vrijwilligers te werven. Want als iedereen een steentje bijdraagt dan blijft het zo.

Ons motto is, hoe kan het ook anders, “We zijn van Start”. Ben jij ook van Start? Meld je dan aan als je binnenkort gebeld wordt om te kijken wat jij voor de club kunt en wilt doen. Voor die tijd krijg je meer informatie in een brief of per mail, zodat je van te voren kunt nadenken over wat jouw bijdrage kan zijn. De takenlijst is ook hier te zien, zodat je hem toch kunt lezen als je hem hebt gemist. Kunnen we op je rekenen?

 

Reacties zijn gesloten.