‘Tweede Kans sportkledingbeurs’ donderdag 6 april

Als bestuur en vereniging vinden we het belangrijk dat alle leden tijdens wedstrijden clubkleding dragen.
Hiermee zijn we herkenbaar naar de buitenwereld en stralen we eenheid uit.

Net als vorig seizoen gaan we deze keer tijdens de training van donderdag 6 april de “tweede kans sportkledingbeurs” houden in de kantine van start 78.
Dit gaat volgens het “rommelmarkt-concept” en zal zijn van kwart voor zes tot acht uur.

U kunt dan tevens nieuwe atletiekkleding passen en bestellen via het formulier dat bij de kleding ligt. 

Vanaf half zes kunt u met kleding die bruikbaar is voor de sport (maar bijvoorbeeld te klein zijn geworden voor uw kinderen) een tafel gebruiken om deze te verkopen. Hiervoor is het handig de kleding van tevoren te prijzen met bijvoorbeeld schilderstape waarop u tevens duidelijk de maat vermeld. Kleding die uit meerdere delen bestaat kan het beste met een veiligheidsspeld vast gemaakt worden aan elkaar. Voor kopers is het prettig als de kleding op maat wordt gelegd zodat zij gericht kunnen zoeken.

Behalve clubkleding, mag ook overige sportkleding en sportartikelen aangeboden worden. De beurs is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet-leden. 

Hebt u kleding die u wilt verkopen maar kunt u absoluut niet aanwezig zijn op 6 april, dan kunt u op eigen risico de geprijsde sportkleding inleveren bij Gerdo dit graag mailen naar (anneloesnederveen@hetnet.nl).

Bestel je in de week van 6 april nieuwe clubkleding, dan heb je het voordeel van scherpe prijzen! Visscher Sport geeft eenmalig 10% korting en vanuit de vereniging wordt ook nog eens extra korting gegeven. 

Met vriendelijke groet,

Start ’78

Volg en deel ons op social media

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.