Urgent | Vrijwilligers gezocht!

De club kan niet draaien zonder vrijwillgers en de nood is hoog!

Binnenkort mensen gaan stoppen na vele jaren trouwe inzet voor de club. Ook zijn er nog vacatures die al te lang open staan. Vrijwilligers zorgen ervoor dat de club kan draaien, dat de accomodatie goed wordt onderhouden, het materiaal en benodigdheden voorhanden zijn, dat de kantine beheerd wordt, etc.. Zonder vrijwilligers worden er ook geen (jeugd) wedstrijden georganiseerd. Ook hierbij geldt – vele handen maakt licht werk! Er zijn mensen nodig die op onderdelen de kar willen gaan trekken!

En vele handen zijn er nodig…. Kijk in het overzicht van de huidige vacatures. De nood is hoog en aanwas van vrijwilligers is urgent nodig. Wil je meer weten?

Kom op de Informatie avond, Donderdag 12 December in het clubhuis! Het bestuur is dan aanwezig om de noodzaak toe te lichten, toelichting te geven op de verschillende vacatures, wat wordt er van je verwacht  en natuurlijk om van u te horen wat u kunt gaan doen binnen de clud. De eerste sessie is van 18:30 – 19:30 en de tweede sessie is er van 19:45 tot 20:45.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.