Wedstrijdverslag: Boscross 21 jan 2023

Zaterdag 21 januari werd er op de Woldberg, het bos achter Tuk, weer fanatiek hardgelopen. Aan de derde ‘Bespaarpartner cross’ werd deelgenomen door een 60tal atleten. De atleten varieerden in leeftijd van ‘minipupillen’ tot ‘masters’, afhankelijk van de leeftijd kon er gekozen worden uit een aantal afstanden. De kortste ronde was toch nog 430 meter lang en de langste afstand ging over bijna 7km.
Na een uurtje voorbereidingen, het afzetten van het parcours en het opbouwen van de tent voor het secretariaat werd er om 11.00 gestart voor de cross van de minipupillen en pupillen C, zij liepen de afstand van 430 meter. Bij de onderstaande uitslagen laat ik de details over de leeftijdsklassen even achterwege, de volledige uitslag staat op de site.
De snelste tijd bij de (mini) pupillen was voor Guus, gevolgd door Demi en Dez. Bij de pupillen A en B, over een afstand van 860m was Marry het snelst, 2e is Joris geworden. Bij de ‘korte cross’, 1290m, was Daniël het snelst, heel dicht daarachter kwam Tomas.
Rond 12.00 werd er gestart voor de afstanden 4340m en 6920m, de snelste vrouw is Jacolien geworden, gevolgd door Lisette. Bij de heren is dit Eric geworden, Fokke werd 2e.
Deze ‘Bespaarpartner cross’ is onderdeel van een serie van 4 boslopen, de laatste van dit seizoen gaat plaatsvinden op 18feb. Opgeven kan bij Ella of via hardlopen.nl. Na afloop van de laatste cross worden er ook prijzen uitgereikt!

Reacties zijn gesloten.