Wie komt ons master team versterken?

Iedereen kent wel dat gevoel bij het kijken naar zijn sportende kinderen; zou ik er zelf nog wat van bakken?  Of heb je net de cursus loop je fit cursus gedaan, maar heb je geen ambitie om nog langere afstanden te lopen en ben je eigenlijk geen kilometervreter?

Kom dan eens een keertje bij het masterteam van Start ‘78 meedoen! Wij sporten graag buiten en houden meer van korte afstanden (sprint) en oefenen ook op de andere atletiekonderdelen.  

En nee, “master” betekent niet dat je goed moet zijn, het klinkt alleen wat mooier dan “veteranen”. Wij zijn een gezellige groep sporters vanaf een jaar of 30 ( tot 65+) en wij springen, lopen en werpen op dinsdagavond van 20.15 tot 21.45. In de winter ligt het accent meer op uithoudingsvermogen en “core stability”. We proberen  elk jaar zowel bij de mannen als bij de vrouwen met een dames- en een herenteam uit te komen op de competitie. Dus, ben je in voor een sportieve en gezellige training met leeftijdgenoten op de atletiekbaan, je bent van harte welkom op de dinsdagavond!!

 

Ook horen wij het graag als je wel een loper bent en met onze ploeg mee wil doen met de competitie. Daarvoor heb je namelijk een wedstrijdlicentie nodig. In de competitie staan de loopafstanden 800, 1500 en 3000 ook jaarlijks op het programma en juist op deze onderdelen is het lastig om deelnemers te vinden die met ons mee willen doen. We houden je dan op de hoogte van de data van de competitie in het volgende (zomer-)seizoen. 

Heb je interesse, neem contact op met Gerdo van Dalen of kom gezellig langs op een dinsdagavond. 

 

Volg en deel ons op social media

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.